Temat: WARSZAWA MEETINg
Czesc,
Czy jest ktos chetny na maly meeting giercowania/ dem etc w Warszawie w ten weekend? Ursynow, przy metrze :) napoje serwowane osobiscie ;) moge cos ugotowac ;)
dysponuje 130 xe + SIO2SD + SIC + KUPA GIER
:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc,
Czy jest ktos chetny na maly meeting giercowania/ dem etc w Warszawie w ten weekend? Ursynow, przy metrze :) napoje serwowane osobiscie ;) moge cos ugotowac ;)
dysponuje 130 xe + SIO2SD + SIC + KUPA GIER
:)
insert, w ten tzn dziś i jutro?
tak, dzisiaj albo jutro wieczorem :) aaa, joye proponuje zabrac bo zmasakrowalem z kolega w zybexa :)
Cholera, ale fajny pomysł :) Może jutro uda mi się przybyć.
ze wzgledu na walke we Wroclawiu impreza atarkowa u mnie jest jutro (niedziela), start 19a, zainteresowani proszeni o kontakt tutaj albo na postpunkpl (malpka) gmail (kropka) com
mnie dzisiaj wypadla nocka wiec proponuje zebrac sie na konkretny dzien - np. czwartek w przyszlym tygodniu, zrobimy liste ludzikow i bedzie impreza. wpisywac sie prosze. godz. 20a
Impreza po sasiedzku? Ciekawa opcja. Tylko nie w czwartek bo jest faza grupowa LE dla naszych druzyn. IMO najlepiej piatek albo sobota.
uuaa ja w pt wyjezdzam na urlop na tydzien, w takim razie impreze zrobimy jak wroce :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 17 zapytań ]