Odp: Silly Venture 2k11 - show must go on !
można podłączyć POFO do projektora?
<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
można podłączyć POFO do projektora?
Ha dobre pytanie, ale przecież w przypadku Atarek to wszystko jest możliwe..
Zapewne co najmniej się da po hdmi :P
ekskluzywnego
To słowo znaczy co innego w języku polskim :P
korzystając z okazji chciałbym poinformować, iż dostaję info o pracach na compo dotyczących wszystkich platform Atari, w tym nawet tak ekskluzywnego na scenie sprzętu jak Atari Portfolio :) na pewno podczas konkursów nudzić się nie będziemy :D (i obiecuję, że wystartujemy o planowanym czasie!).
No i co z tego?!!! Przecież to zupełnie nieistotne i zaraz ktoś i tak zacznie jęczeć że ilość prac czy kategorii się nie liczy a Ty i tak tego nie zrozumiesz.
Hiehie, sorki, ale jakoś tak nie mogłem się powstrzymać :D ( a próbowałem. Naprawdę ;) )
Ostatnio edytowany przez jury (2011-08-19 07:15:26)
@jury: pewnie masz rację, ale głową muru nie przebiję :D na szczęście widać że jest progres jeśli chodzi o SV, co widać po ilości planowanych prac oraz osób chcących pojawić się na party. kierunek jest więc dobry, nie zamierzam z niego zbaczać ;) (bo po co?). Pozdrawiam.
chciałbym poinformować, iż dostaję info o pracach na compo dotyczących wszystkich platform Atari, w tym nawet tak ekskluzywnego na scenie sprzętu jak Atari Portfolio :)
Przypominam o tym, że JEST MOŻLIWOŚĆ pozyskania muzyki wielokanałowej dla Portfolio, o ile zostanie określony przez środowisko użytkowników engine 1-bit.
Moim zdaniem to urządzenie może spokojnie samo z siebie rżnąć 9 kanałów dźwięku.
Pa pa,
ch*jów sto dwa.
Y
+1 francuz
zarezerwowalem bilety na samolot ( 40 eur ) w dwie strony
zobacze moze przyjade ??? , no ale teraz pisze demo ( kieliszkami oczywiscie ;) )
No to pięknie Bitman!
W końcu Ciebie poznam ...
@bitman: witamy na pokładzie! :) z francji wybiera się też Zerkman / Sector One który montuje ekipe na SV2k11 :)
Lista update'owana. Stronka w trakcie update'u :)
Już wiem, że nie dam rady przybyć, będę wtedy już w UK :).
@meśka: no cóż, może zobaczymy się na jakimś innym party :) uważaj tam na siebie ! chociaż z drugiej strony... sporo tam już naszych :D
Na stronie www.sillyventure.pl w dziale "Lokalizacja" znajdziecie miejsce party-place oraz dane kontaktowe do "noclegowni".
Oprócz tego w dziale "O party" znajdziecie skrócone info czego się spodziewać :D
Pozdrawiam serdecznie!
uważaj tam na siebie ! chociaż z drugiej strony... sporo tam już naszych :D
No właśnie, kiedy jesteś za granicą, zwykle najgorsze co może cię spotkać, to inni Polacy za tą samą granicą. ;)
Ostatnio edytowany przez epi (2011-09-06 14:39:23)
wychodzi na to, że ze Szwecji będze ok 10 atarowców :) i Słowacja zwiera szeregi :)
dzisiaj rozmawiałem też z Nicholasem Harlow (16/32 Systems), który planuje przyjechać z wieloma ciekawymi rzeczami do Atari - będzie można kupić takie rarytasy jak wersję CD gry Robinson's Requiem (dla Falcon'a i Jaguara!) i kilka innych ciekawostek :) (m.in. HD Driver'a).
ja ostrze zęby na oryginalną, boxową wersję Stardusta dla STe :)
pozdr!
Dawaj Harlow'a!!!!! Zamówię u niego parę bajerów, to może mi przywiezie :D Bo ostatni raz jak się z nim kontaktowałem to ceny za przesyłkę podawał takie że od razu siadałem.
Obession jest mój!!!! :D
Ostatnio edytowany przez jury (2011-09-08 05:46:01)
OO w końcu będę miał pierwsze oryguiały do Falcon-a..
Robinson's Requiem dla Falcona na cd też zapewne będzie mój :P
A podrzucicie jego stronkę bo w googlach znalazłem home.de i jakieś pierdy, ale stronki z softem dla dużego Atari nie :(
Ostatnio edytowany przez AS... (2011-09-08 07:20:33)
@as: proszę bardzo - http://www.1632systems.co.uk/
mam nadzieję, że się nie rozmyśli - bo Nick chce jechać samochodem, 1200 km.
To super wiadomosc poznac go, sam u nie go kiedys robilem update do Papyrusa X i ja moze cos na bede u niego, trzseba przejrzec jego stronke bo dawno tam nie zagladalem.
Pozdrawiam
Kroll
@kroll: on nie ma wszystkiego na stronce. wiem że zajmuje np. dystrybucją paper-maga "ST Magazin" - francuski magazyn, sprzedawany w wersjach po francusku i po angielsku.
Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-09-08 08:18:18)
Czy on sie nadal regularnie ukazuje, tylko ze z tego co przeczytalem to wersja angielska tego magazynu jest troche opozniona w stosunku do wersji francuskiej. Fakt juz wczesniej sie zastanawialem czy nie zrobic sobie subskrypcji tego maga.
Pozdrawiam
Kroll
Na party odbędzie się zapowiadany koncert grupy Cybernail
A fe, nie zapytał nawet o YM DIGITAL. A koncert na ST-kach byłby faaaaaaaaaaaaaaajnyyyyyyyyyyy!! ;)
@as: proszę bardzo - http://www.1632systems.co.uk/
mam nadzieję, że się nie rozmyśli - bo Nick chce jechać samochodem, 1200 km.
dZIĘKI..
o qfa, coś czuje że wydałam u niego z min. 1k pln na kilka gier do Falcona :P
Jak się tak wszyscy rzucą, to w takim razie będzie musiał przyjechać jak Pin, z przyczepką :D
Bo jak te ST Magazin'y po angielsku chce wszystkie, a co do pytania Kroll'a czy angielskie dalej wychodzą, to nie, od kilku lat nie było już nowego.
@kroll: wersja french ukazuje się nadal, angielskiej chyba już jakiś czas nie było.
Nick ma duza fure break wiec napewno towaru bedzie full , choc minely te czasy gdy przejezdzal z Jaguarami mint in box lub Jag CD
P.s
Zagatka : kto z Was zna prawdziwy zawod Nicka ?
Ty pewnie znasz :P
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.115 sekund, wykonano 9 zapytań ]