Odp: KMK/JZ IDE+2.0 - lista chętnych
a tak urząd pocztowy mam jakieś 400-500m od domu ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a tak urząd pocztowy mam jakieś 400-500m od domu ;)
U mnie często jest tak że listonosz w odbycie ma wystawianie awizo, więc jeśli się spodziewam przesyłki to po prostu idę na pocztę i oczywiście spodziewana przesyłka już czeka na odbiór. Więc może Twój listonosz ma podobne nawyki :)
Ostatnio edytowany przez jury (2011-06-02 11:37:50)
Czesc!
wczoraj dotarlo. Sydney, Australia. dziekuje bardzo.
Marcin
Jeśli będzie nowa partia to dopisz mnie proszę na 1 egzemplarz, bez taśmy.
Z przesyłką nie dostałem taśmy do XL... Nie wiem czy zaszła pomyłka czy ja coś pokręciłem?
Faktycznie. Na potwierdzeniu stoi 154g więc kabla tam nie było. To przeoczenie. Nie zaznaczyłem na liście. Po weryfikacji widzę, że jeszcze do Mk wysłałem bez kabla. Przepraszam, jutro doślę.
nie ma sprawy...jezeli chcesz to podam adres do Polski, bedzie taniej dla Ciebie wyslac a ja sobie odbiore jak bede w Polsce za miesiac :)
Dwa pytania:
1) czy będzie nowa seria, jeśli tak to kiedy i w jakiej cenie, ewentualnie bez SDX, żeby nie dublować się?
2) trochę offtopic, bo pytanie do Candle: czy planuje wdrożyć swoje rozwiązanie, którego rendering kiedyś pojawił się na forum?
Są to pytania kluczowe by user wiedział na co ma czekać a na co nie :)
popieram całom gembom!
może zróbmy tak, niech zainteresowani dopisują się do wątku...
a od siebie dodam, że nowa partia powinna pojawić się gdy już rozwiązane zostaną te wszystkie problemy o których pisze się na forum, no i co najmniej za miesiąc ;)...
P.S. chodzi chyba o kartridż z SD
Ostatnio edytowany przez bezrobotny (2011-06-21 13:57:55)
?!
Zapomniałeś boć to dawno było:
http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 57&p=3
Właśnie to miałem na myśli, dzięki wieczor. I nawet zdjęcie było a nie tylko rendering :P
Candle?! ;)
Ostatnio edytowany przez Jacques (2011-06-21 14:34:27)
Dwa pytania:
1) czy będzie nowa seria, jeśli tak to kiedy i w jakiej cenie, ewentualnie bez SDX, żeby nie dublować się?
Nie wiadomo, czy będzie i kiedy, bo to zależy od kilku okoliczności, wśród których pewną rolę odgrywa pojawienie się wyraźnych symptomów znaczniejszego zapotrzebowania. Jeśli będzie, to koszty będą podobne. Montaż bez SDX jest teoretycznie możliwy, ale bez sensu, bo oszczędność na pominiętych elementach byłaby w dużej części zjedzona przez konieczność przygotowania dodatkowej wersji montażu. Chyba, że w grę wchodziłaby cała seria bez SDX. Wtedy płytka byłaby pewnie o kilka złotych tańsza i to wszystko. O znacznej redukcji kosztów w ten sposób mowy być nie może. Jedyną drogą do tego byłoby zebranie np. 10 tysięcy chętnych. Wtedy wynajmuje się Chińczyków, którzy to robią taniej.
W każdym razie zawsze do dyspozycji pozostaje pstryczek, którym można sobie SDX wyłączyć.
ewentualnie bez SDX, żeby nie dublować się?
Jest jakiś szczególny powód, dla którego wolisz intSDX128 od wersji ideplusowej? Ta druga ma np. w sobie manuale ...
W sumie nie, ale... intSDX już mam w Atarce, jakbym zmienił rozszerzenie na Ultimate 1MB Candle'a, to tam zdaje się równiez jest SDX... Przy zainwestowaniu w IDEPlus, kolejne... Osiołkowi w żłoby dano, trochę się robi chaos, ale zawsze lepiej mieć nadmiar niż niedomiar ;)
Tak czy inaczej, chciałbym poznać od Candle'a szansę na powstanie (dla użyszkodników) tego: http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 57&p=3 "SpeedDrive", hmm :)
Po prostu hardware pojawia się niezapowiedzianie i nie wiadomo w co inwestować a w co nie, bo za moment może się pojawić np. zgrabniejsze rozwiązanie, itp.
Ostatnio edytowany przez Jacques (2011-06-21 16:00:19)
Tak, przydałoby się trochę modularności. Był kiedyś taki temat na forum, ale zmarł http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?id=4736
Główny problem tego (oprócz istnienia tylko w teorii) to chyba ewentualna ustawność.
nie wiadomo w co inwestować
Jak to nie wiadomo? Wiadomo. W siebie trza inwestować. Bo jak zainwestujesz dosyć, to zwróci Ci się tyle, że wystarczy na każdy hardware, jaki się tylko niezapowiedzianie pojawi. :)
Tasiemka dotarła, senks :)
Ostatnio edytowany przez wieczor (2011-07-12 20:09:29)
Wlasnie odebralem dwie sztuki. Sprawdze w praniu za tydzien w domu.
Pozdrawiam,
s.
Czy znalazłaby się jeszcze jedna sztuka? I w jakiej cenie?
Ewentualnie coś innego może ktoś polecić czy coś tak by sam dysk bez spart czy innych takich - w końcu Ultimate 1MB posiada już wiele z tych gadżetów.
W takiej samej/podobnej cenie sprzedaje w/w fejs Lotharek....wiec pisz do niego ?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 12 zapytań ]