Odp: *KUPIĘ* zewn. stację dysków SF314 do Atari ST
Fabrycznie pewnie założyli dobrze, ale pewność masz że nikt w niej nie grzebał?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » *KUPIĘ* zewn. stację dysków SF314 do Atari ST
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fabrycznie pewnie założyli dobrze, ale pewność masz że nikt w niej nie grzebał?
No na miliard procent to nie.
Yerz'u, a Ty też się nie próbuj wymigać od wyjazdu :P
Ależ oczywiście, łaskawco, postaram się być (z Pinokiem pewnie) i pomęczyć trochę demami na F i 520.
Przy okazji nie ukrywam, że byłbym wdzięczny, gdybyś zrobił jakiś pokazik rzeczy na 060, bo jest sporo, a - jak wiesz - na zlotach zaobserwować można tylko dwa, oba pochodzące z Amigi.
To dawajcie jeszcze w czwartek :D ja powinienem być tuż przed północą. A co do Falcona to oczywiście planuję go zabrać, a odnośnie dem to postaram się przygotować coś przed przyjazdem, choć jak będzie tam internet to się na miejscu pościąga.
Hyhy, widze ze party before party testowane na ostatnim Foreverze sie przyjmuje . Taka nowa swiecka tradycja. :)
jury napisał/a:Yerz'u, a Ty też się nie próbuj wymigać od wyjazdu :P
Ależ oczywiście, łaskawco, postaram się być (z Pinokiem pewnie) i pomęczyć trochę demami na F i 520.
Przy okazji nie ukrywam, że byłbym wdzięczny, gdybyś zrobił jakiś pokazik rzeczy na 060, bo jest sporo, a - jak wiesz - na zlotach zaobserwować można tylko dwa, oba pochodzące z Amigi.
Yerz,
obiecywałem Tobie pokaz na Falconie 060 więc go zrobię :P Mam z 15produkcji...
**Dzisiaj będę formatował dysk i przegywał cały falconowy soft na falcon-a...
all:
doskonale.
Tylko weź jakieś porządne głośniki....
Ostatnio edytowany przez AS... (2011-05-12 20:25:45)
Hehe, czyli widzę że będzie się działo, i dobrze :)
Jak tylko udam mi się namówić dysk do pracy z hdriverem :P
AS: eee, najwyżej się na miejscu zrobi.
Wiem wiem... Pamiętaj o głośnikach bo demka na 060 miażdżą, dźwiękiem tysz :P
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 10 zapytań ]