Temat: ATARI PARTY Gł-zy
Ponieważ kontakt z WODZEM jest marny zapisujemy się na starej stronie poniżej mojego wpisu :)
http://atariarea.krap.pl/party10/
Ostatnio edytowany przez Ryszard Mauersberg (2011-03-08 16:38:34)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ponieważ kontakt z WODZEM jest marny zapisujemy się na starej stronie poniżej mojego wpisu :)
http://atariarea.krap.pl/party10/
Ostatnio edytowany przez Ryszard Mauersberg (2011-03-08 16:38:34)
Wpisana. Tak staram się ustalić w tym roku wykopaliska, by w końcu być.
tysz chętnie bym wpadł do Głuchołaz...dodatkowo nakręciłem sie wczoraj po przeczytaniu artykułu w najnowszym numerze "Odkrywcy" o tzw. pociągach korytarzowych i problemach natury polityczno-prawnej odnośnie budowy nowej stacji kolejowej w centrum Głuchołaz, czego ponoć od czasów Bieruta po dzis dzień zabraniają, bo takie są umowy międzynarodowe. Chciałem zobaczyć ten ewenement na własne oczy, bo artykuł był przedni :)
Ostatnio edytowany przez gepard (2011-03-08 21:21:31)
bede na 99$ :)
A kiedy to w ogóle ma być?
Bo chyba nie 30 lipca 2010 r?
Pytam, bo robią taki czeski spis zlotów do końca roku i ten zlot nie widnieje, a jest Grzybsoniada.
Ostatnio edytowany przez YERZMYEY/HOOY-PROGRAM (2011-05-04 13:54:23)
Nie wstydź się i wpisz w googlu:
głuchołazy atari 2011
i pierwszy link prawdę Ci powie, a drugi to już w ogóle z bajerami :P
Ostatnio edytowany przez jury (2011-05-04 14:08:24)
tysz chętnie bym wpadł do Głuchołaz...dodatkowo nakręciłem sie wczoraj po przeczytaniu artykułu w najnowszym numerze "Odkrywcy" o tzw. pociągach korytarzowych i problemach natury polityczno-prawnej odnośnie budowy nowej stacji kolejowej w centrum Głuchołaz, czego ponoć od czasów Bieruta po dzis dzień zabraniają, bo takie są umowy międzynarodowe. Chciałem zobaczyć ten ewenement na własne oczy, bo artykuł był przedni :)
To co Panie Gepard do zlotu zostało już niewiele czasu..
Jedziesz???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 10 zapytań ]