Odp: Lutowy sztab Warszawa
epi, bo mi się pawiego oczka zachciało. A to, jeśli dobrze pamiętam, zalążek takiej właśnie procedury. Logo miałam dawno i nieprawda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
epi, bo mi się pawiego oczka zachciało. A to, jeśli dobrze pamiętam, zalążek takiej właśnie procedury. Logo miałam dawno i nieprawda.
Po prostu ciekawiło mnie, po co przybliżenie pi jest zawyżone.
ojtam, 22/7, nie? ;)
No to sztab już za pasem,
Jury szykuj się na serduszka; ze smutnych wiadomości tylko to że aktualizacja strony zawiodła i cena jest wyższa o zmianę VAT => 1%, a to wychodzi coś koło 11 groszy na sztuce ale tyle to sobie wyrównamy chyba przy browarku.
Innuendo i Sikorek pierniki na zasadzie niespodzianka i/lub randka w ciemno.
Oczywiście postaram się być z fascynatem małego ATARI, ale niewiem jakie ma plany bo się mijamy w progu.
P.S.
Innuendo liczę na Twój sprzęt foto, bo ostatnie zdjęcia są THE BEST, tylko na jakąś wystawkę wysłać.
Miker:
Liczba ? ma swoich licznych wielbicieli. Obchodzą oni dzień ? (14 marca) (amerykański sposób zapisu daty 3.14) oraz dzień aproksymacji ? (22 lipca) (europejski sposób zapisu daty 22/7=~3.1428).
Oczywiście pod zank ? należy wstawić PI.
Bliższa jest wartości
355/
113? 3,1415929203...
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-01-31 22:22:38)
Wypijcie moje zdrowie, będą mnie dokładnie wtedy od 19:00 kroić~! <3
Bouli, dałoby radę przy następnej Twojej wizycie poprosić o bloczki marcepanowe? Jak byłam, to w Toruniu panował marcepanowy kryzys. Aparat będzie :) Meśka, powodzenia!
Inn oczywiście, http://www.kopernik.com.pl/index2.php?i … amp;num=2, sprecyzuj czwarty rząd środkowy czy prawy?
Bouli, sorki ale jutro nie dam rady przybyć po pierniczki :( Coś mnie właśnie choróbsko kładzie i jutro będę pewnie będę miał gorączkę ze 100 stopni :) Podaj na priv'a nr konta to za nie zapłacę a jak wyzdrowieję to jakoś od Ciebie to odbiorę
Dużo zdrówka, numer konta podeślę rano oczywiście na priv, mam nadzieję że tak setka to wskali zaoceanicznej.
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-02-02 20:03:53)
Bouli, http://www.kopernik.com.pl/produkt_thum … 82LnBuZw== to takie kostki są, tylko mają zamiast tego czerwonego wsadu marcepan. Nazywają je kostkami marcepanowymi. Ha, jutro sztabik :) jury, zdrowiej.
Pogadamy za 3 godzinki, jak tam egzamin?
Gdyby nie cyrki z ZTM od rana, to poszedłby lepiej zdecydowanie. Choć mam nadzieję, że ok.
Sztab był super. Miło było osobiście poznać Foxa. Miło było gościć osoby z innych miast. Mesiu, wypiliśmy za Ciebie. Cobra, przekazane pozdrowienia. Następny sztab w sobotę.
Zdjęcia: https://picasaweb.google.com/Giulio.Cae … -3p0uejHQ#
Zdjęcia fajne, ciekawe czy dotrą z pozostałych aparatów fotograficznych.
numer konta podeślę rano oczywiście na priv
Bouli, podsyłałeś może?, bo jeśli tak to gdzieś na łączach utknęło :)
Ostatnio edytowany przez jury (2011-02-06 19:40:41)
Miałem problemy z netem , a teraz przerwa konserwacyjna w banku. Ale uważam że nie to w tej chwili najważniejsze a to abyś jak najszybciej dostał zamówienie.
No to bank już działa, poszło na priv.
Ostatnio edytowany przez Bouli_23 (2011-02-06 20:09:12)
Super było. Nadużyliśmy nawet nieco Draca i Innuendo gościnności :)
Z fotek widać, że imprezka udana - pub to najlepsze miejsce na sztaba (nie żebym miała coś przeciwko pizzeriom;)))
...i to commodore na końcu fotek: teraz Moniko działaj.
See you
mono, ten czas z Wami był świetny :) Przynajmniej jakiś odpoczynek w ferie. Kasiu, C64 ma całą sesję zdjęciową zrobioną ;)
Zdjęcia Tdc:
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_vi … 011.02.03/
Tak naprawdę to nie wiem kto te zdjęcia robił, aparat sobie sam chodził swoimi ścieżkami;)
Od piątego zdjęcia nie trzymał pionu. ;)
Że nieśmiało spytam, Sikor? ;)
A co to za jegomosc:
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_vi … 30755.html
?
;o
Imć Bouli.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 12 zapytań ]