Temat: Kabel SCSI
Witajcie Może ktoś ma coś takiego, potrzebuje kabel SCSI 50-25 tj. z jednej strony wtyczka coś ala drukarkowa na 50 pin a z drugiej DB25 męski .
Pozdrawiam
Głowaś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie Może ktoś ma coś takiego, potrzebuje kabel SCSI 50-25 tj. z jednej strony wtyczka coś ala drukarkowa na 50 pin a z drugiej DB25 męski .
Pozdrawiam
Głowaś
Jesteś pewien że ze z jednej strony DB25 męski? Wydaje mi się że DB25 nie ma nic wspólnego ze SCSI.
Jak mam podobny kabel do opisywanego przez Ciebie, ale zamias DB25 mam coś takiego:
http://www.tritech-computers.com/store2 … C-023F.JPG
Ostatnio edytowany przez jury (2010-11-16 07:36:28)
Witaj Jury ta końcówka którą podałeś to DB 50 a mi chodzi o taki kabel jak w tej aukcji :http://allegro.pl/show_item.php?item=1320519854&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Potrzebuję go do cd-romu do TT a ona ma wyjście SCSI 25pin-owe natomiast w obudowie od CD-Romu mam 50 pinowe z wyglądu przypominające Centronics do drukarki.
A to chylę czoła, nie wiedziałem że SCSI leciało przez DB25.
Ostatnio edytowany przez jury (2010-11-16 07:58:33)
Śpieszy Ci się z tym? Chyba gdzieś mam coś takiego (miałem tak podłączony skaner). Do wieczora powinienem wiedzieć czy jestem w posiadaniu takiego kabla.
Marekp czy mi się spieszy ???? No pewnie ale nie aż tak żeby nie poczekać będę w domu koło 22 więc jak coś to skrobnij mi czy znalazłeś jak tak to co do ceny się dogadamy przez e-mail .
Do usłychu .
No i d...a. Skaner znalazłem, ale kabelka już nie :-(
Tak więc nie pomogę.
Marekp dzięki za chęci , napisałem e-mail to człowieka od tej aukcji okazuje się że ma dwa kabelki i jeden chce mi wysłać po kosztach przesyłki wyślę mu chociaż 10więcej za dobre chęci . Tematu na razie nie zamykam aż do momentu jak kabelek dojdzie.
Jeszcze raz dzięki póki co .
No i kabelek dotarł . CDRom w TT śmiga aż miło . Artic dzięki za stery. TEMAT ZAMKNIĘTY
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 17 zapytań ]