Temat: Ktoś gra w ogame?
Witajcie,
Ktoś z Was gra może w ogame na uniwersum Electra?
pozdrawiam,
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie,
Ktoś z Was gra może w ogame na uniwersum Electra?
pozdrawiam,
tP
Pink - nikt w to nie gra :P - jesteś sam, na swojej planecie a atakują Cię wyimaginowane zjawy :)
Mój braciak w to grał. Po powrocie zdejmował tylko buty i jeszcze w kurtce sprawdzał swoje imperium. Gry typu oagme wymuszają na graczach takie dziwne, lekko chore zachowania. Na szczęście ktos mu w końcu zezłomawał flotę i przeszło jak reką uciął. Wyleczył sie z gry :). Ja grałem w Traviana, ale jak sobie uświadomilem, że admini tolerują multikonta to machnąłem ręką. Mimo, że prowadzilem bardzo sympatyczny sojuszyk. W sumie fajne gry, ale trzeba mieć do nich spory dystans.
Ja w Ogame grałem kilka ładnych lat temu. Jeszcze na 1 Uni. Ale kiedy zobaczyłem do czego ta gra prowadzi, jakiego poświęcenia wymaga i ile czasu pożera to dałem sobie spokój i oddałem konto chyba Solowi :)
Dobrze radzę, zacznij lepiej grać w Pasjansa albo Tetris.
Ja spóźniłem się na pierwsze spotkanie z przyszłym teściem, bo musiałem wysłać flotę. Nie polecam.
Gram od czasu do czasu, ale na Io :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 12 zapytań ]