Odp: Sztab Krezusowy $c0 6 wrzesień 2003 Kocerany ?
W taka pogode jak dzisiaj, to by dlugo nie wyrobil w ogrodku. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W taka pogode jak dzisiaj, to by dlugo nie wyrobil w ogrodku. :)
fox ma racje ... sztabowanie proponuje odbyc w jakims cieplym i suchyma miejscu. niekoniecznie w dolce vita ... moze byc na starowce
Joł masa czekeraut bejbe! Dobra rozkmina ziomy XD.
Ja na Kocerany nie dotre, bo październik to miesiac Easta, a wcześniej mam konwent jeszcze w Warszawie ==''. Wychodzi na to, że dotre tylko na Aicon, niestety, zostawiam was, pewnie jakoś przeżyjecie ; ).
Na starówce to drogo będzie...
o ile sie nie myle to browar raczej w wiekszosci przypadkow po 5PLN stoi ...
jesli juz umawaimy sie kolo ziggiego, to najblizsza piwodajnia jest starowka. logiczne rozwiazanie. natomiast jesli starowka nie pasuje, to proponuje po staremu "dolce vita" ... a potem ... hehhehe
Hej Racja !! na sobote zapowiadają deszcze niespokojne!
Zmieńmy w takim razie miejsce spotkania na dawną Dolce Vite jak tam ona teraz sie nazywa??. na godz. 17. ok ?? zapodaje nowy temat, coby ci coby było lepiej widoczne!
dla mnie bez znaczenia. przyjde tam gdzie sie wiara umówi.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 16 zapytań ]