Odp: Głichołazy nocleg
Myślę że tak.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Myślę że tak.
Jeśli możesz, to poproś szefową schroniska, żeby nie zmywała się za wcześnie do domu w czwartek :)
Rysiu,
a jak by się Tobie jeszcze udało zarezerwować pokój dla 6osób...to wiadomo duży zimny browarek...!
Szefowa schroniska nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile...
Schronisko ma awarię komputera,więc pozostaje telefon. AS masz zarezerwowaną kwaterę na 6 osób. poza tym Grzybek ma pokój 6 cio osobowy więc pewnie kogoś przygarnie.
Ostatnio edytowany przez Ryszard Mauersberg (2010-07-22 08:36:29)
Rysiu.
Dziekuję!
YERZMYEY/HOOY-PROGRAM napisał/a:Haha, Gzynio i młodzież. :) Dobre.
Nie wspominając już o Tedecu. ;)Wiesz jak to mowia: pokaz mi swoj t-shirt a powiem Ci ile masz lat ;)
No nie wiem, w moim przypadku raczej o wieku świadczy wielki bandzioch i łysina.
Ale na włosy od tapicera mnie nie stać, hahaha.
Mam dwa miejsca wolne (rezerwacja) w schronisku w pokoju 6-osobowym. Jeśli ktoś reflektuje, to zapraszam - pokój wynajmujemy w towarzystwie: trub, urborg, ja. Jeśli zgłosiłyby się 3 osoby, to odpadła by opcja domeldowania losowej osoby.
Ja chcę i Candle ! Na 100% !
Czyli 2 osoby na 2 noce : piątek/sobota/niedziela
Ostatnio edytowany przez electron (2010-07-28 14:55:27)
No to miejsce zaklepane Electronu i Candlu. Dokładnie tak mamy zrobioną rezerwację - meldujemy się w piątek około południa i mamy dwa noclegi. Dostajemy własne klucze do obiektu, więc dostęp jest swobodny - ważne, żeby zamykać obiekt kiedy nie będzie już Kobiety Pracującej.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 10 zapytań ]