Odp: Once upon Atari
Czyli co? Nic z tego nie bedzie? To juz tyle czasu minelo. Panowie, czas spojrzec prawdzie w oczy - zostalismy nabici w butelke... :evil: :(
tomekM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli co? Nic z tego nie bedzie? To juz tyle czasu minelo. Panowie, czas spojrzec prawdzie w oczy - zostalismy nabici w butelke... :evil: :(
tomekM
Niech gosciu wysle skan z nadania pocztowego/UPS/whatever.
Wszystko bedzie jasne - jak sie bedzie migal to znaczy ze nabil w butle ;)
Nie skladalem sie wiec najmniejszy mam w tym interes, ale z tego co widze to zbytnio aktywni w sprawie 'dochodzenia prawdy' to nie jestescie (no offence)
A co zrobisz? Jakby to bylo lokalnie, zawsze mozna by poradzic by zwazyl obiektywnie swoje szanse, ale za wode to deko za daleko : |
no nic nie zrobie, niemniej zauwazam ze malo staran jest z naszej strony (dely) aby sprawe wyjasnic. CHetnie bym zobaczyl korespondencje z gosciem od czasu poprzedniego maila ze 'paczka nie doszla, wyslij jeszcze raz' Bo od tamtej pory nic nie wiadomo.
Mikey, jakich starań mało? Przecież wysyłam maile do kolesia normalnie. A nie napiszę mu, zanim nie dostanę kopii dokumentów nadania, że jest złodziejem i oszustem. Skąd mogę wiedzieć, że to nie poczta / celnicy / łotewa wcina te płyty.
Mikey, jakich starań mało? Przecież wysyłam maile do kolesia normalnie.
Odpisuje? Dla mnie sprawa jest prosta - jak nie moze pokazac skanu nadania albo dostarczyc paczki w sposob porzadny - to niech zwraca kase i tyle. IMHO.
A nie napiszę mu, zanim nie dostanę kopii dokumentów nadania, że jest złodziejem i oszustem
Wystosowales do niego takie rządanie? Jak dawno?
Oto list, który dostałem dziś (kolo odpisuje regularnie):
Hello Daniel,
I truly have no idea why your packages aren't getting to you.
At this point I see two options:
1) If you'll authorize me to apply the extra shipping charges, I'll send you a third order via UPS with a tracking number (I'll deduct the original $10 and only ask for the extra cost, and I'll assume the entire cost of the lost first and second orders.)
Again, the address I would use is:
tu mój adres (prawidłowy)
2) If you prefer, I'll refund your credit card and give up, with my apologies.
Sincerely,
Mike Mendyke
Virtual Voices
Napisałem dziś o skan z nadania paczki, jeśli go nie dostanę zwrócę się o wystawienie gdzieś ISO i tyle.
proponuje, zebys poprosil o wystawienie iso takze w przypadku otrzymania tegoz skanu - bo co nam niby po nim? jezeli to poczta kradnie, to przeciez z gardzieli jej nie wydrzemy. poza tym jezeli zakladamy, ze koles jest zlodziejem, to skan nadania tez ci piekny zrobi. w fotoszopie.
o, i to jest even better idea :)
:lol: no to chyba nici z tej plytki 8O
przerywając trójmiesięczną przerwę w tym temacie:
a może gdzieś na jakichś osłach toto leży, co?
bo na wystawienie iso jakoś nie liczę...
A w ogóle to ktoś tam siedzi teraz w USA, nie? - pomyślcie o tym... :)
i cos sie zmienilo ? :>
moze by to zakupic z tego miejsca ??
http://cgi.ebay.com/Once-Upon-Atari-The … dZViewItem
cos z tej kasy zostało ?? mozna by dolozyc i sie zzucic .....
nosty sie zna na ebayach wiec moglby zakupic ? :>
znalazlem tez takie cos :)
http://www.noblepr.co.uk/Press_Releases … o_game.htm <-- tez moze byc ciekawe ;]
moglbym, ale nie radze.
Po pierwsze gosc przegina z cenami wysylki - widac po tym ile chce za shipping to USA.
Po drugie wiem ze transport (przynajmniej ciezszych rzeczy, ale przy lekkich tez pewnie nie jest super) z Kanady do Polski jest kosmicznie drogi. Nigdy nic nie kupilem z Kanady.
Sorki za odgrzanie tego tmatu po pół roku...
A czy nie można jeszcze raz poprosić o wysyłkę (gdyż jednak nie doszło), ale do kogoś kogo akurat nie ma w Poland? Może wtedy paka nóg nie dostanie...
albo niech ta larew to zgra do .iso, do c*** waclawa. przeciez niedlugo juz bedzie piata rocznica ;)
nawet przez modem bysmy to juz zgrali. a nawet, gdyby paruvczak nam dyktowal...
No więc, po czterech latach jakaś dobra dusza wyrzuciła plik .iso na sieć. I nie jest to żaden hoax tylko pełne 4,3gigowe iso OUA (sprawdziłem przez momentem). Także myślę, że w Głazach (czy gdzieś) się to pozgrywa (a może i pigwę nakarmi, obaczym).
Ale gdzie wrzucila?
pokapoka
Kuna no, gdzie tego szukac... ???
O jak milo :)
Już się ssa, zaraz będę miał i ja :)
A nie moglby ktos tego ladnie ripnac do 700MB xvida? :)
Na stronie filmu nie napisali nawet czy na DVD sa napisy i w jakich jezykach.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 13 zapytań ]