Temat: SZTABIK ŚLĄSKI! (SSAwKa #4)
Planujemy z Cosim spotkać się w połowie maja na Śląskim Spotkaniu Atarowców w Katowicach - w sam raz by podgrzać/odświeżyć kontakty nawiązane na grzybsoniadzie.
Polecono mi knajpkę "Przedświt" - byłem, sprawdziłem - klimat jest (takie "skrzyżowanie nowego ze starym"), przy tym niedrogo i różnorodnie (i piwo 5,50-7,00 /4 rodzaje, niestety chyba nie lane :( /, i szarlotka z bitą śmietaną i kubkie kakao za 7 zeta).
Dodatkowo mój kolega od flasha zaoferował się, że może nam na wieczory/łikendy udostępnić biuro na "potrzeby sprzętowe" - z "Przedświtu" do jego biura nie jest daleko :-)
No więc byłem, zgadałem się i... wstępnie zarezerwowałem lokal na 22go maja na retroParty!
Można przyjść ze sprzętem (wręcz trzeba, bo widać było błysk w oku współwłaściciela), możemy własną ośmiobitową muzą podgrzać atmosferę - słowem: retro wieczór pełną gębą :D
Potrzebowalibyśmy kogoś, kto byłby chętny zrobić plakaty (2-3 sztuki do powieszenia w lokalu tydzień - dwa przed terrminem), kogoś kto by "zsamplował" muzę do postaci CD-audio (2-3 ?), kogoś kto by stworzył "niezrywającą się" listę demek z youtube'a lub innego "odtwarzacza...
Gdyby ktoś chciał przyjść i dodać coś od siebie zapraszam do kontaktu przez priva forum lub przez mail podany w linku poniżej.
PS. Żeby się nie rozdrabniać, piszmy w jednym wątku - tym razem zgłoszenia i komentarze na atolfku :-)
ZAPRASZAM! Fanów innych ośmiobitowców także (i ze sprzętem, i bez sprzętu)!!!
MaW
//EDIT: Oferty specjalne dla SSAwKowiczów:
atrakcja 1: interfejs myszy USB/PS2 dla ST
atrakcja 2:"odświeżacz" do atarynek
atrakcja 3:Kabel DIN5->4xCINCH
dla tych, co ewentualnie będą mogli odebrać w następnym tygodniu po SSAwCe (jeżeli Piguła nie wyrobi się do SSAwKi): Pigułowe SIO2SD
Ostatnio edytowany przez maw (2010-05-04 10:58:18)
Press play on tape...