Odp: Wasze gniazdko ;-)
Dobra, poddaje sie gdzie jest trzecie?
(1 w garazu, 1 w pokoju)
Ostatnio edytowany przez mikey (2009-12-11 14:24:21)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra, poddaje sie gdzie jest trzecie?
(1 w garazu, 1 w pokoju)
Ostatnio edytowany przez mikey (2009-12-11 14:24:21)
ten otwarty to ten sam z 1 zdjecia
Ponieważ od dłuższego czasu mam totalny bałagan, to tylko kawałek jeszcze własnej pracowni.
więcej nie pokazuję bo gruntowne porządki dopiero przede mną i podobnie jak jedna osoba powyżej, jestem już na etapie adaptacji pomieszczenia gospodarczego 14m^2 do własnych potrzeb.
Pigulaty - co to na ekranie ??
a powyzje cos na kablu usb podpiete do st ???
Na ekranie - mała kolekcja muzyczna ymrockerz która umila mi zabawę podczas lutowania (bo przecież już dawno mówiłem, że YM z ST mnie zafascynowało - więc katuje ostro kawałki 505,DMA SC, TAO itp.), a do ST podpięty satandisk.
Ostatnio edytowany przez Piguła/Shpoon (2009-12-12 23:59:22)
Pigulasty: masz konkretne szufladki na elektronikę, ze wytrzymują cieżar monitora...sam używam podobnych jubilerskich, ale monita by raczej nie przeżyły...BTW. pokaż składzik na wędziska...ciekawym jakim sprzęciorem sie posługujesz :)
Gepcio cały sprzęt wędkarski mam w garażu i trochę tego jest obawiam się, że w jednym kadrze się nie zmieści - bo zajmuje całą ścianę w garażu (coś około 4m/2.5m wysokości) - pokrowiec na 4 wędziska o wysokości 1,80m + chyba najlepszy fotel karpiowy na rynku (z nim przesadziłem bo jest za wygodny przez co wielokrotnie już zaliczyłem drzemkę na rybach w nocy), kilka skrzynek na narzędzia z pierdołami typu haczyki, spławiki, sprężyny, koszyki, żyłki, stopery, sygnalizatory brań itd.., kurtki, kalosze no i wodery które rewelacyjnie spisywały się nad Wisłą. Ale to i tak namiastka sprzętu, który posiada np. mój starszy...
Niestety za sprawą synka będę zmuszony w przyszłym sezonie zrobić sobie jednoroczny urlop z rybami bo byłem dosłownie 3 razy nad wodą.
Ostatnio edytowany przez Piguła/Shpoon (2009-12-13 14:22:12)
No to może i ja - ciasne ale własne - niewiele tego ale 2 najukochańsze maszyny warują na blacie :
- siostra się nie liczy ;-)
...siostra się nie liczy ;-)
To zależy dla kogo drogi Panie, to zależy... ;]
P.S. A tak w ogóle, to może byś się objawił na jakimś sztabie? Od czasu do czasu się spotykamy z jadem i trubem. Ostatnio nawiązałem kontakt z urborgiem - może po nowym roku byśmy gdzieś usiedli wszyscy?
ile siotra liczy sobie wiosenek ???
Lotharek: A widzisz na ścianie co grozi za takie pytania :)
mono, poszedł @.
lotharek, o kilkanaście za dużo ;-)
BartoszP, "strzał w dziesiątkę" ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 15 zapytań ]