Odp: Wasze gniazdko ;-)
strasznie te glosniczki od sluchawek w kulkach wyeksponowane ;)
a tu moje pobojowisko - dzis sie da wejsc ;) ba! nawet da sie wyjsc :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
strasznie te glosniczki od sluchawek w kulkach wyeksponowane ;)
[...]
Ostatnio edytowany przez mikey (2009-11-30 02:47:16)
hmm... ten orzeł to jest zwrócony we właściwą stronę?
To flaga złowróżbna.
Candle: po lewej stronie, tuż pod silikonowym biustem to nie twój poszukiwamu laptop? :D
Ostatnio edytowany przez jer (2009-11-30 07:09:30)
Lotharek: nie pisz ogólny bałagan, bo obrażasz bałagan - wszystko równiutko poustawiane, chyba nawet kurze wytarte fuj! Ucz się od Zaxona :D Ja gniazdko urządzam, muszę się pozbyć drukarki z biurka, sprzęt w kartonach...
Gepard: to będzie jakiś klub piłkarski?
Ostatnio edytowany przez wieczor (2009-11-30 08:08:47)
jer: nie, niestety :D laptopa dalej nie ma a zdjecie sam przeswietlalem w jego poszukiwaniu ;)
Czarny nad białym, to flaga Królestwa Prus do chyba z XIX i początków XX wieku.
Czarny orzeł na białym tle to herb Prus. Miecz, bez miecza, kolory....to zależało od okolic.
Ogólnie obstawiałbym flagę Prus Wschodnich lub Królewskich lub w szczególności Królewca (edit - Królewiec nie). Mozliwe, że ziomkostwo mazurskie posługuje się teraz taka flagą z sentymentu.
Orzeł powinien jednak patrzeć na zdjęciu w lewo ale to nie ma znaczenia bo mocowanie do drzewca jest po prawej czyli z drugiej strony jest OK.
Zgadłem ? Dostanę czteropak ?
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2009-11-30 09:28:25)
dostaniesz :) ogólnie to flaga Prus Wschodnich ...zdobyczna, dżwignięta swojego czasu w okolicach miasteczka Pasym, z takiej jednej imprezy gdzie świętowali sobie byli mieszkańcy Prus, którzy przyjechali odwiedzić swoje heimaty zza zachodniej granicy :)
http://de.wikipedia.org/wiki/Ostpreußen
Ładne Pratchetty. :) I reklama podprogowa TME. :P
Ja niestety nie mam stanowiska (2 pokoje suxx) i zajmowana przeze mnie powierzchnia oscyluje w granicach całe mieszkanie - jedna szafa w zależności od stopnia wkurzenia żony i planowanej listy gości. ;(
2 pokoje suxx
eeeh...jeszcze dwa lata temu mieszkałem z żoną i dzieckiem na kawalerce 27m2...taka sytuacja uczy pokory i minimalizmu w każdej dziedzinie. Przy takim metrażu nie można sobie pozwolić na inne retro maszynki, że o PieCu w towerze nie wspomnę...jeden laptop gdzieś tam pokątem to absolutnie wszystko :) Teraz jest metrażowy luksus, ale umiejętność posługiwania się dobra procedurą pakującą pozostała :)
Nie no Zaxon zabija :) super pokoik.
Bitman to po prawej to pulpit linuxowy? czy mac?
Ekspozycja stała (stanowisko robocze Atari):
A tu widać jeszcze kawałek ekspozycji tymczasowej (jest duża rotacja - TT030, C64 Aldi + 1541, itp. - w zależności od tego czym człowiek akurat ma ochotę się pobawić ;) ):
Ostatnio edytowany przez Jacques (2009-12-04 15:51:44)
jacques, a czym jest upchana ta sf'ka? gdzies ja juz widzialem, ale nie pamietam zeby byly pokazane bebechy ;)
acha... wczoraj okazalo sie ze 1200xl tez zgubilem w pokoju...
sio2ide...
Tak, SIO2IDE + przelotka IDE-CF. Przedni panel zalany szarym poxipolem, wygładzony i całość pomalowana szarym lakierem w sprayu. Przelotowe, z tyłu wtopiłem gniazdko SIO wytargane z jednej Atarki a oryginalne okrągłe otwory również zalane poxipolem. Przełączniki również umieszczone z tyłu. Jeszcze tego nie opisałem i nie pokazuję zdjęć środka, bo panuje tam spory kabelkowy bałagan. Poza tym rozważam dorzucenie do środka SIO2SD lub zamianę bebechów na SIO2SD ;)
EDIT:
no dobrze... Pokażę do końca :)
Przód:
Tył:
Ostatnio edytowany przez Jacques (2009-12-04 18:41:01)
i ogrzewanie....
rury ciepłownicze idą przez piwnice ;)
zimą to tam cieplej jak w chacie.
Ostatnio edytowany przez szary (2009-12-05 23:18:03)
prawie jak w "Klubie Lokatora" na Alternatywy 4 ;)
lokalny "Anioł" też jest :P
Konkurencja nie próżnuje :) :) : http://www.jbrain.com/vicug/gallery/col … G_6540_rot
mi sie wydaje, czy gosc ma juz tyle sx-64 ze nie wie co z nimi zrobic? (jeden stoi w garazu), o c128/d nie wspomne... eh... przydal by sie teleport kolo godziny 10 - pozna noca pewnie by nie zostalo nie zauwazone ;)
jedno sx widze
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 13 zapytań ]