Odp: Pokeye do sprzedania , lista zamawiajacych
heh - tempo zbytu lekko szokujace ;)
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
heh - tempo zbytu lekko szokujace ;)
normalnie akcja "pokey pod choinke", Pajero duzo masz tych plytek?
Czy na 2 sztuki sie zalapie ?
Ja bym proponowal gdy sa jeszcze chetni... na pojedyncze sztuki aby poucinac po pare sztuk tym co biora po xx .... :-) ... w ten sposob bedzie wiecej zadowolonych Atarowców ;D i mniej tych co chca na tym zrobic jeszcze "mały" biznes ;p
Tzn Pokeye na kartki ? Kilogram cukru na osobe ?Spekulantom mowimy stanowcze nie ? EEeeeee, jest koniec 2008 roku nie 1988.
Stryker - z tych 9 jedną obiecałem już Izy, jeśli Digisoft chce i jemu te 2 szt. Czyli wracam do moich 6szt. Całość ja odbiorę i roześlę - sam wiem ile to roboty z adresowaniem i wysyłką. Dajmy żyć Zaxonowi.
Oczywiście, odsprzedaję z podatkiem 1000% ;)
I więcej nie oddam.
UPDATE:
15 szt poprosze
Choć widzię, że tu jest mała rezygnacja (z 20szt). Choć były priv'y, więc może to nieaktualne.....
Ostatnio edytowany przez pajero (2008-12-14 11:16:49)
stryjek: skoro ktoś bierze większą ilość, to widocznie ma taką potrzebę/zachciankę/kaprys - dlaczego komuś cokolwiek ograniczać?
macgyver nasz obrońca wolności (jak zawsze) ;)
ehh... człowiek na dwa dni wyjechał a tu taka okazja bokiem przeszła i już wszystko rozdrapane...
Co za życie... :(
Sępy rzuciły się na padlinę, nie ostała się kosteczka.
Zenon, jak możesz o POKEY-u mówić "padlina" :P
Tfu.... przeca nie jestem comodorowcem
a mnie pokeye kojażą się tylko z popeye :)
Pajero , dzieki. Wielki szacun dla Ciebie :)
Uwaga, pierwszy rzut wyslalem, drugi bedzie gotowy do wysylki od poniedzialku, wczesniej nie dam rady jade w teren na 3 dni. Wyslane do:
5eba 2szt wyslane
bartosz p 2 szt wyslane
epi 5 szt wyslane
Macgywer 6 szt wyslane
scalak 2szt wyslane
Dziekuje za szybkie wplaty.
Reszte zamawiajacych prosze o adresy do wysylki na maila, tam podam konto do wplaty. Wysle w/g kolejnosci wplat.
Acha, i tylko przelewy na konto, nie przekazy pocztowe przez listonosza bo mamuska u mnie i nie ma kto odebrac.
Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-12-17 20:35:54)
Uwaga, jest maly problem, scalaki odebralem ale cło mi dolozyli, po przeliczeniu wychodzi 2 zl drozej, czyli 12 zl za sztuke, jesli ktos chce zrezygnowac czy zmienic zamowienie to nie ma sprawy.
http://picasaweb.google.com/zaxoniec/At … 4242622386
http://picasaweb.google.com/zaxoniec/At … 3082791698
Potwierdzam moje 4 sztuki. Przelew zaraz zrobię. Pewnie i tak będzie zaksięgowany dopiero w poniedziałek. Pozdrawiam.
Czy dotyczy to osób, które wymieniłeś wcześniej na liście tych, do których już wysłałeś ?
Ja doślę brakującą kasę.
zaxon: właśnie dzisiaj dotarły do mnie POKEY-e, miodnie mega dzięki - napisz, czy mnie także dotyczy dopłata 2pln za sztukę - wysłałem Ci maila z tym pytaniem, ale nie doczekałem się odpowiedzi, dlatego może tutaj doczekam się odpowiedzi ;)
a ja nadal ani nie zaplacilem (nie znam "parametrow" konta), ani nie dostalem odpowiedzi na maila, ktorego z foruma wysylalem (normalnego adresu mailowego nie znalazlem, a na forumie sie nie podejrzy)
no chyba ze gdzies jakis antyspam byl nadgorliwy...
Ok to super ze zaczynaja docierac do ludzi. Macgyver, Twoje byly z pierwszej nieoclonej parti wiec nie doplacasz, Jellonek, hmm, zaraz sprawdze, glowe daje ze odpisywalem, reszte wysylam jutro, przepraszam za opoznienie ale swieta, robota, przyjazd rodziny i pare innych rzeczy i po prostu nie zdazylem. Jutro rano tupie na poczte. Mam nadzieje ze nie zostane zlinczowany.
zaxon: do mnie też Royal Mail we współpracy z Pocztą Polską dostarczyła Pokey'e. Ładne są :-). Dopłata w drodze z banku do banku. Dzięki.
zlinczowany? predzej ozlocony ;)
zaxon jeszcze raz bardzo dziękuję - doszły dziś z rana pięknie zapakowane :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 8 zapytań ]