Temat: Kupię - Atari z QWERTY lub samą klawiaturę
Kupię atarowską samą "angielską" klawiaturę QWERTY albo Atari z taką klawiaturą (520/1040,stfm/ste - nieważne).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię atarowską samą "angielską" klawiaturę QWERTY albo Atari z taką klawiaturą (520/1040,stfm/ste - nieważne).
Jest juz kilku w kolejce przed Toba, prawda Pinek? ;)
Mysle, ze trzeba by udrzyc do naszego czlowieka w UK (chyba lewis tam siedzi), coby nabyl pare trupow ST i przyslal klawy hurtem do Starego Kraju. Inaczej bedzie za drogo.
Sam sie pisze na jedna bo mam niemiecka.
Jak się cieszę, że przy Falconie trafiłem na UK :)
@nosty: to uderz proszę do człowieka w UK i zapodaj tutaj efekty uderzenia!
Piszę się na 100% na jedną albo dwie klawiatury (zależy od ceny). Jak będzie bardzo tanio to nawet więcej - powymieniam wtedy tastatury na kibordy we wszystkich moich atarkach :) bo niemiecka klawiatura to całkowite nieporozumienie.
PS. Kiedyś miałem 1040STE z QWERTY, i sprzedałem. Człowiek był młody to i jak to się mówi głupi.
tylko zeby sie wam po wymianie tastaturow na kibordy tabellen zgadzaly, bo bedziecie mieli fathaler fehler...
Nosty nie musi uderzac, bo niby czemu? Ogolnie: jesli bedzie jakies zainteresowanie moge sie zakrecic, ale na codzien nie obserwuje aukcji z ST wiec nie wiem jaki jest w ogole trend. A jaka cena bylaby dla Was zadowalajaca?
lewiS - dzieki za checi pomocy.
Na aukcjach to chyba rzadko trupy ST chodza. Myslalem bardziej ze znasz w Londynie jakies gieldy, pchle targi, ewentualnie nawet sklepiki dla kolekcjonerow czy komisy.
Skoro w miescie Lodzi mozna trafic ST na giedzie samochodowej (niestety wylacznie z Niemiec) to co dopiero tam? ;)
Tam stoją w boxach na rogach ulic :)
Tak dobrze niestety nie ma, sa pchle targi itp, ale tam trafic cos z logiem Fuji to raczej sukces.
Trzeba sobie zasubskrybować wyszukiwanie na ebay-u i wcześniej czy później się znajdzie.
Sam miałem wziąć tę dzisiaj, ale przegapiłem :-(
Ja tez bywalem na takich pchlich targach (sie to nazywa po anglijsku Car-boot sale), ale Atarynki jeszcze nigdy nie widzialem tam. Raz Spectruma, al koles sie zbyd duzo Ebay'a naczytal i wystawil taka cene ze glowa mala.
Np. wczoraj w Oxfordzie to krolowaly uzywane Sony PS2, bo rano przed wylotem do USA bylem na takim targu kupic sobie Szkockie ciastka maslane (bylem tydzien na urlopie w UK).
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2007-09-03 13:02:04)
Z waszych postów wynika, że wcale tak różowo nie jest. Za klawiaturę nie chorująca na żółtaczkę mogę dać powiedzmy 10 eł i to z transportem - a to chyba za niska cena aby było realne? lewiS, what you for it? ;)
Nie wiem czy 10EU starczy. Klawiatura wazy mniej niz 2 kg tak wiec wysylka zwykla Royal Post. Jak by ci sie udalo wylicytowac klawiature za max 2 funty to moze bys sie zmiescil w 10EU.
Monsoft niestety ma racje. Ostatnio byl tani klawier na ebayu (link powyzej) i wtedy 10 euro to realna cena, jednak same klawiatury chyba raczej rzadko sie trafiaja. Cale kompy w UK przy dobry wietrze to 5-10 funtow...
Dokladnie, z klawiaturami jest tak samo jak w kablami SIO, trudno je dostac, ale czasami sie trafiaja.
BTW. To ja mialem szczescie, ze mialem swojego Falcona z Angielska klawiatura.
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2007-09-04 20:58:00)
Panowie, pisząc "eł" miałem na myśli znak funta. Czyli chodzi mi o cenę 10 GBP.
Heh ...
Jak ciebie nikt nie zedrze na przesylce i dobrze kupisz to masz szanse
http://cgi.ebay.com/Internal-Atari-ST-k … dZViewItem
Tu jet jedna do kupienia.
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2007-09-09 16:13:31)
Panowie, pisząc "eł" miałem na myśli znak funta. Czyli chodzi mi o cenę 10 GBP.
No to Xesttt, oraz wszyscy chętni macie okazję :) zapraszam do mnie. Zaczynamy za około 10 poundów bez przesyłki.
Przepraszam jeśli kogoś obrażę, ale 70 zł za klawiaturę, nawet angielską, to jakieś 2x za dużo :)
Ja tam się nie obrażam.. zaczynamy od ok 10 funtów, tak jak proponował sam potencjalny kupiec.. te Kup teraz za 70zł jest dla zdesperowanych :)
A poza tym jak nie zejdzie to sobie poleży i poczeka na mój większy metraż i większe biurko pod ST.
aaa w ogóle to ona jest amerykańska, nie angielska :)
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2007-09-26 10:20:26)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 10 zapytań ]