X-Raz - jaki masz skład do wozu na F ??
pytanie nieco offtopic. jak sie pojawi wreszcie jakis nowy temat o RLT na F6 czy jakis pokrewny topic wtedy napisze jak i z kim jadziem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » PinROM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
X-Raz - jaki masz skład do wozu na F ??
pytanie nieco offtopic. jak sie pojawi wreszcie jakis nowy temat o RLT na F6 czy jakis pokrewny topic wtedy napisze jak i z kim jadziem.
jak sa dwie i pol atarki, to juz mozna pod to pisac :D
A jak z RAMem? pol mega powinno starczyc, ale przy drugim pol sa oczywiscie wieksze mozliwosci.
Mysle, ze 1MB powinno byc jak na razie standardem.
Pin: nie podam ceny, bo w najblizszym czasie nie zamierzam tego robic...
a czy prototyp wymaga jakiegoś specyficznego dogrania czasowego do kompa ?? - pytam dlatego, że jeśli nie - to wystarczyły by same płytki z opisem MNT :D - :idea:
wydaje mi sie, ze trzeba dogrywac, bo u mnie byly jakies problemy z synchronizacja i Pasiu musial wziasc moja atarke do siebie i wszystko zgrac ze soba.
Niestety trzeba uklad 'dostrajac' do danego kompa (chodzi glownie o dobor opoznienia sygnalu zegarowego). Mimo wszystko w zalaczniku znajdziecie schematy ukladu (na razie w pdf'ie) oraz pliki jedec do gali. Na caly projekt w formacie protela (wraz z plytkami) trza jeszcze poczekac...
ciekawe, jak Pasiowe rozszeżenie wpłynie na samopoczucie IDE KMK, który też nielubi samowolnych rozszeżeń w Atarce
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » PinROM
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań