1

Temat: Magnetofon z TURBO ROM

Czy miałby ktoś z was do sprzedania magnetofon z wbudowanym systemem turbo plus lub samo turbo do zamontowania w magnetofonie (oczywiście z cartrigem). Mam trochę kaset nagranych w tym systemie i nie mam jak tego odpalić. Pisałem do Sebana w tej kwestii, ale bez odzewu... (wiem, że tym się zajmował swego czasu) - ciężko go tutaj trafić :(

2

Odp: Magnetofon z TURBO ROM

Ja się pozwolę podłączyć do apelu do Sebana o kontakt. Wysyłałem emaile i nawet PW. Seban odezwij się proszę. Jak jedziesz o Głuchołaz, to czy mógłbyś przywieźć moją paczkę, albo podać ją przez kogoś?

A żeby nie było że off-topic, to po odpowiedzi Sebana, niewykluczone że będę miał taki magnetofon do sprzedania, a przynajmniej do wypożyczenia.

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

3

czyli mam rozumieć, że jesteś w trakcie montażu czegoś takiego??

4

Ojej... alem żem dostał PM-ek :) Odpisałem na wszystko. Moja poczta forumowa ląduje na g-mail, od czasów ostatnich zmian (kiedy to gmail wprowadził kategorię) wszystkie powiadomienia o PM-kach lądują u mnie w zakładce "powiadomienia", o których to gmail nie powiadamia jako nowej poczcie, chyba że klikną ową zakładkę. dziś tam ujrzałem multum informacji o nadchodzących PM-kach, dopiero dziś się skapowałem że parę osób do mnie pisało. Można do mnie wysłać normalny e-mail z forum, wtedy wpada do głównej skrzynki i nie ma problemu z odpowiedzią, także piszcie proszę w przyszłości na e-mail.

pozdrawiam
Seban

Ostatnio edytowany przez seban (2014-07-18 00:01:44)

5

Greg napisał/a:

Nie wiem czy powyżej pytasz mnie czy sebana, ale w przypadku moich magnetów wysłanych do sebana, nie tyle chodzi o montaż tego turbo, co o odrestaurowanie magneta z takim turbo już wbudowanym lata temu.

To nie będzie zaraz, bo roboty wysłałem sebanowi duużo, ale jak kolekcja do mnie wróci to się odezwę.

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

6

uicr0Bee napisał/a:
Greg napisał/a:

Nie wiem czy powyżej pytasz mnie czy sebana, ale w przypadku moich magnetów wysłanych do sebana, nie tyle chodzi o montaż tego turbo, co o odrestaurowanie magneta z takim turbo już wbudowanym lata temu.

To nie będzie zaraz, bo roboty wysłałem sebanowi duużo, ale jak kolekcja do mnie wróci to się odezwę.

Pisałem do Ciebie, ok w takim razie czekam na info jak magnety wrócą do Ciebie - tylko pamiętaj o mnie...

7

Temat nadal aktualny, może jednak ktoś by miał do sprzedania????

Ostatnio edytowany przez Greg (2014-08-14 13:40:12)

8

przypominam się z turbem rom plus... może jednak ktoś by miał coś takiego, ewentualnie mógłby założyć???

Ostatnio edytowany przez Greg (2014-08-14 13:42:12)