1

Temat: Sztab Opolskie???

Pytam nieśmiało, z zazdrością patrząc na sztabiki w dużych miastach i z okazji że nie udało mi się zaliczyć żadnego zlotu, pytam czy takie coś ma racje bytu, czy sobie odpuścić. Planowane miasta Kędzierzyn-Koźle lub Opole, spokojnie koleją dojadą osoby od Wrocka po Katowice, poza tym K-K ma mocno rozbudowany wezel wiec z tego co mi wiadomo połowa śląskiego by dojechała bez przesiadki, terminu narazie nie ustalam, pytam czy by było zainteresowanie czy temat do śmietnika.

2

Odp: Sztab Opolskie???

Opole trochę daleko, ale K-K by mi już pasowało. Problemem jest jednak czas, którego nie mam prawie wcale :(

3

Ogolnie sklaniam sie bardziej ku K-K dla slaskiego blizej no i z slaska o ile dobrze sie orientuje wiecej osob jest, ale to nic przesadzonego, wstepne rozeznanie robie ;)

4

IMO teraz do końca roku raczej ciężko będzie - mamy 2 party po drodze - lepsze to niż sztaby:),a później zima - wtedy ciężko gdzieś jechać:) ale to tylko moje zdanie:)

KK jestem za.

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

6

Myślę że temat można zamknąć/usunąć. :)