Temat: Silly Venture 2k12 invitka

http://www.youtube.com/watch?v=L8iNXunTcng

nie wiem czemu Grey jeszcze się tym nie pochwalił. Jak dla mnie jest moc :)

Ostatnio edytowany przez Cyprian (2012-08-29 18:55:46)

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

2

Odp: Silly Venture 2k12 invitka

Gdybyś czytał newsy, lub chociaż subskrybował RSS atarowskich stron, to byś już przed południem wiedział :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

nie no ..... Baśka to jest babka w deche, super invitka.

4

Baska to twor marketingowy. Mowienie ze to 'babka w deche' swiadczy o brakach w samodzielnym mysleniu :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

5

dely subskrybuję ale tylko te dla mnie najwartościowsze, m.in forum AA

mam małą sugestię, by zintegrować komentarze do newsów z forum. polepszyło by to widoczność newsów i uniknęło duplikacji wpisów.

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net

6

syscall napisał/a:

... swiadczy o brakach w samodzielnym mysleniu :)

a w konsekwencji wysoką podatnością na sterowanie.

Nie chcę się nikomu narazić ale ta invitka jest po prostu żenująca. Kawałek z gry i do jasnej chol...y czy to ma być zlot kloszardów ?

Ostatnio edytowany przez grzeniu (2012-08-30 07:13:39)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

7

invitka rólu!

8

Cyprian napisał/a:

dely subskrybuję ale tylko te dla mnie najwartościowsze, m.in forum AA
mam małą sugestię, by zintegrować komentarze do newsów z forum. polepszyło by to widoczność newsów i uniknęło duplikacji wpisów.

Przyznasz, że łatwiej będzie jeśli po prostu zasubskrybujesz RSS newsów? :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

9

grzeniu napisał/a:

Nie chcę się nikomu narazić ale ta invitka jest po prostu żenująca. Kawałek z gry i do jasnej chol...y czy to ma być zlot kloszardów ?

Nie przeżywaj tak, bo krzesło sobie zabrudzisz, hiehie. Mi się też invitka nie podoba, ale to party jest pod szyldem silly, więc uważam, że invitka trafia IDEALNIE! więc jest to kolejny kawał dobrej roboty w wykonaniu grey'a.

10

Kawał dobrej roboty i włożona praca a forma i treść przekazu nie korelują ze sobą. Uważaj dzieciaku co mówisz.

Ostatnio edytowany przez grzeniu (2012-08-30 08:45:49)

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

11

Forma i treść nie koreluje z szyldem silly, no bez żartów tato.

12

Hahahahaha... :)

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

13

tylko dlaczego kloszardów? Przecież Baśka z klatki B jest :)

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

14

Bo takie wrażenie wywołała Pani Baśka na osobie postronnej (nie mającej pojęcia o co kaman) stojącej obok mnie kiedy oglądałem filmik :) To musi być SILLY i to działa :) No offence Panowie i Panie :)

Ostatnio edytowany przez grzeniu (2012-08-30 10:12:33)

PIN ready logo

15

grzeniu, w sumie to 'Baśka' to dobry filtr.
Jeśli ktoś poczuł się nie komfortowo oglądając klip, to lepiej dla swojego zdrowia psychicznego niech nie jedzie na zlot :)

16

jedyne co mogę obiecać to to, że Pani Basia nie wystąpi nago na SV2k12 :) no chyba że będzie takie parcie :D

kolejne niespodzianki przed SV nadchodzą... będzie żenująco, nieobyczajowo, chamsko i wulgarnie :) po prostu... pysznie !!!

rozluźniać poślady i bez spinek :) it's just the beginning (devil's laugh).

17

Będzie poseł Grodzki?

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

18

syscall, pls polityki w to nie mieszaj

19

e, czemu, pomysł jest w pytę! dzięki! załatwi się nawet dedykację - specjalnie dla Syscalla :D

20

...delete...

Ostatnio edytowany przez grzeniu (2012-08-30 17:59:02)

PIN ready logo

21

;)-

grzeniu napisał/a:

Uważaj dzieciaku co mówisz.

Widzisz, Grzeniu. Nim kogoś obrazisz, to zastanów się, czy pomysł Syscall'a każdemu do gustu przypadnie ;)- Osobiście, to nawet jeśli coś mi się nie do końca podoba to nie komentuję bez potrzeby, przy okazji nie psując zabawy innym.

Kontakt: pin@usdk.pl

22

Eee tam. Zaraz obrażać się ;)

PIN ready logo

23

@pin: podpisuję się oburącz :D nie reaguję już na pewne wypowiedzi ad persona bo to nie ma sensu (chociaż czytając niektóre wypowiedzi aż chciałoby się zawyć - vide dział Bałagan). Jury odpowiedział Grzeniowi krótko i dosadnie, nic bym więcej nie dodał :)  Impreza była SILLY, jest SILLY i taka będzie. Pomysł z Grodzką jest fantastyczny, może jakiś wirtualny buziak przesłany przez Panią poseł uspokoiłby emocje? Jak myślicie? :)

Parafrazując niedawną wypowiedź Leszka Millera - są ludzie, którzy "często mówią, co wiedzą i rzadko wiedzą, co mówią" :D

24

grey/msb napisał/a:

e, czemu, pomysł jest w pytę! dzięki! załatwi się nawet dedykację - specjalnie dla Syscalla :D

Dobrze sie zastanow zanim poprosisz o dedykacje. Najlepiej DWA RAZY. Publicznie zabraniam uzywania jakichkolwiek danych mnie identyfikujacych w jakichkolwiek spotach reklamowych imprezy silly venture lub eventow pokrewnych. Mowie to calkiem powaznie i jestem gotow bronic tego za pomoca kancelarii prawnej :P

Ostatnio edytowany przez syscall (2012-08-30 18:37:17)

25

A może tak z Donaldem on w pytę wymawia errrrr ;) albo z Palikotem http://www.youtube.com/watch?v=aWB3O8wLqOo :D

2xAtari Jaguar + 1xJaguar CD + BJL, SkunkBoard rev.3, SkunkBoard SillyVenture Edition. , 16CD + 22cart
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI